Gradonačelnik Kordić s predstavnicima PIN-a razgovarao o konceptu zbrinjavanja otpada

Gradonačelnik Mostara dr. Mario Kordić danas se u Gradskoj vijećnici sastao s predstavnicima češke neprofitne organizacije People in Need (PIN), direktoricom PIN-a za BiH Veronikom Jelinkovom i globalnim direktorom PIN-ovog ureda za razvoj i suradnju Janom Mrkvičkom.

Tom prilikom gradonačelnik je iskazao zahvalnost predstavnicima PIN-a na svim projektima koje je ova organizacija uspješno realizirala u Mostaru.

Također je istaknuto zadovoljstvo činjenicom kako će uskoro krenuti radovi na još jednom značajnom gradskom projektu, onom revitalizacije rekreacijskog prostora Bune.

Kao jedan od prioriteta u radu Gradske uprave naglašeno je zbrinjavanje otpada, te je u prethodnom razdoblju jasno urađen upravljanja otpadom. U tom segmentu postoji mogućnost za suradnju, odnosno sufinanciranje izgradnje i opremanja reciklažnih dvorišta i nabavke kontejnera za staklo.

Na sastanku je još jednom potvrđeno kako Grad Mostar i PIN imaju zajednički cilj, a to je izgradnja prostora za druženje i rekreaciju svih građana Mostara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *