Kod Mostarca pronađena veća količina droge i dvije bombe

Mostarska policija uhapsila je u petak jednu osobu kod koje je pronađena veća količina droge namijenjena za prodaju te dvije bombe, doznaje se u ponedjeljak iz MUP-a HNK.

Djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNK-a u petak su oko 13 sati u gradskom području Mostara lišili slobode jednu osobu kod koje su pretresom pronađena četiri komada paketića s nepoznatom materijom bijele boje i jedan paketić sa sadržajem nepoznate biljne materije, dva rasklopiva noža i mobitel.

Po usmenoj Naredbi Općinskog suda Mostar pronađena je veća količina osušene i sirove biljne materije, dvije digitalne vage, dvije mrvilice, tri veća omota u pvc kesama sa sadržajem nepoznate bijele materije i više komada paketića sa sadržajem nepoznate biljne i nepoznate bijele materije pripremljene za prodaju za iznose od 10 i 20 KM.

Također, pronađena je i jedna vojna PAP CZ i ručna bomba.

Nadalje, na gradskom području Sjever, ista osoba je dragovoljno predala dvije nepoznate biljke visine 120 cm i plastične bidone i posude za navodnjavanje koje su se koristile za navodnjavanje nasada biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

Osoba je zadržana u službenim prostorijama i izvršena je krim. obrada a o svemu je upoznat tužitelj, stoji u policijskom izviještaju.

federalna.ba/Fena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *