SKANDAL U TREBINJU-Puklo zbog Jelene Trivić. Bijesni Vukanović prekinuo press opozicije: “Samo da znaš, završili smo…”

Skandal na press konferenciji opozicije u Trebinju!

Lider Liste za pravdu i red i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović napustio je današnju konferenciju za novinare u Trebinju na kojoj su se novinarima trebali obratiti predstavnici opozicionih stranka.

No, press je obilježila burna reakcija Vukanovića kojeg je iznerviralo izlaganje Saše Borjana, zastupnika u Skupštini grada Trebinja.

“Zadnji put smo sjedili zajedno, samo da znaš, samo da znaš. Јa sam tebi, samo da znaš, davao iskrenu podršku deset godina, a tvoje ponašanje je prešlo sve granice.

Nema, završili smo”, izgalamio se vodeći opozicionar u manjem bh. entitetu te revoltirano napustio prostoriju.

Prethodno je Borjan, inače nekadašnji član PDP-a, a odskora Narodnog fronta, kritizirao Vukanovića zbog njegovih izjava o predsjednici Borjanove nove stranke Јeleni Trivić.

“Gospodin Vukanović je u posljednje vrijeme u javnom prostoru o Jeleni Trivić rekao jako puno neistina. Nije rekao ni deset posto prema Miloradu Dodiku i Nenadu Nešiću onoga što je rekao Jeleni Trivić.

Ja sam zamolio da se takvo političko ponašanje zaustavi, iz dobrih namjera i naših političkih odnosa”, rekao je Borjan, dodavši da su “neki bivši članovi PDP-a, a sada Narodnog fronta, čuvali Vukanovićeve glasove na prethodnih izborima”.

Bio je to fitilj koji je “upalio” Vukanovića i izazvao njegovu burnu reakciju.

– raport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *