DUGO JE I TRAJAO: Uklonjen panoramski točak iz Mostara

Panoramski točak u ponedjeljak je uklonjen sa šetnice Nikole Šubića Zrinskog u Mostaru.

Kako je za Bljesak.info potvrđeno iz Grada Mostara te aktivnosti provedene su u sklopu dogovora Turističke zajednice Grada Mostara i tvrtke Fest d.o.o. iz Ozlja.

“Postoji šansa da će se Panoramski točak vratiti u grad jer ovo je sada bilo probno razdoblje, besplatno su ga instalirali, a mi kao Grad nismo imali nikakvih obveza prema tvrtki”, kazali su iz Grada za Bljesak.info.

Dodaju kako ta tvrtka sada kreće na novu turneju, “a onda ćemo vidjeti kakav je njihov interes i kakav je interes javnosti za novu suradnju te u skladu s tim dogovarat ćemo neke nove aranžmane”.

Inače, panoramski točak će koji je visok 22 metra i koji se sastoji od 22 poluotvorene kabine svečano je otvoren 30. ožujka.

Tom prilikom mostarski gradonačelnik Mario Kordić kazao je kako je ideju za ovu turističku atrakciju razvio Grad Mostar zajedno sa svojom turističkom zajednicom, kako bi “pokrenuli ovaj fini dio godine u Gradu Mostaru”.

Cijene karata kretale su se od 6 KM za djecu do 10 godina za dva kruga, 8 KM za odrasle, dok je obiteljska ulaznica (2 odrasle osobe i 2 djece) koštala 25 KM.

 

( Bljesak .info )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *