FUDBALSKA GROZNICA U MOSTARU Od sutra kreće prodaja karata za utakmicu Velež-Inter d’Escaldes

Fudbaleri Veleža novu sezonu otvorit će za sedam dana (10. jula), kada će na Grbavici ugostiti ekipu Inter d’Escalde iz Andore u prvom kolu kvalifikacija UEFA Konferencijske lige.

Rođeni su odredile cijene ulaznica, koje će se prodavati za tri tribine (Jug neće biti u funkciji). Ulaznice za sjevernu tribinu koštat će 20 KM, za Istok 25 KM, a za Zapad 30 KM.

– Rođeni, došlo je vrijeme za novu evropsku rundu Veleža koja će biti odigrana na stadionu Grbavica. U prva dva dana prodaje, u četvrtak i petak, ulaznice za utakmicu protiv našeg protivnika Inter d’Escaldesa, će biti dostupne samo za članove našeg kluba u aktuelnoj sezoni, ali i one koji posjeduju prošlosezonsku člansku karticu našeg kluba.

S ciljem smanjena gužvi i ubrzanja procesa prodaje važno je napomenuti da upis novih članova tokom naredna dva dana neće biti omogućen.

Pritom, na jednu člansku kartu se mogu kupiti dvije ulaznice. Dakle, ukoliko sa sobom imate jednu važeću člansku kartu, možete kupiti dvije ulaznice. Ukoliko imate dvije članske karte (svoju i od još jedne osobe recimo) možete kupiti četiri ulaznice. I tako redom – saopćili su iz FK Velež.

Rođeni su objavili da se ulaznice za utakmicu 1. pretkola UEFA Konferencijske lige protiv Inter Club d’Escaldes mogu kupiti u službenim prostorijama kluba, na adresi Adema Buća 6 u Mostaru, uz priloženu člansku kartu i to u sljedećim terminima:

– četvrtak: od 9 do 21.30 sati;

– petak: od 9 do 21.30 sati.

– Nakon prva dva dana namijenjena članovima našeg kluba, ulaznice će biti dostupne u slobodnoj prodaji, a početkom naredne sedmice dostupne i na prodajnom mjestu u Sarajevu, o čijim detaljima ćemo vas blagovremeno informisati.

Utakmica prvog pretkola UEFA Konferencijske lige na programu je u srijedu, 10. jula 2024. godine na stadionu Grbavica, sa početkom u 20 sati. Podržimo Rođene. Svi na Grbavicu – poručili su iz FK Velež.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *