MOSTARSKI EUROPSKI : Predstavljen dokumentarni film o uspjesima Zrinjskog

HŠK Zrinjski Mostar predstavlja devedesetominutni dokumentarni film “Mostarski. Europski. – U snu i na javi.” u kojem smo se prisjetili puta koji nas je odveo do prvog povijesnog nastupa u grupnoj fazi UEFA Europa Konferencijske lige.

O FILMU

Priča započinje u povijesnoj sezoni u kojoj smo se okrunili dvostrukom krunom, a nastavlja se kroz ljetni kvalifikacijski ciklus protiv Urartua, Slovana, Breidablika i LASKa pa sve do nastupa u grupi protiv prošlogodišnjeg polufinaliste UECL AZ Alkmaara, u to vrijeme jedne od vodećih i najskupljih engleskih momčadi Aston Ville i dobro nam poznate poljske Legie.

Ekskluzivni kadrovi i razgovori iz svlačionice i s terena samo su dio onoga što vas očekuje u filmu koji budi posebna sjećanja na najslavnije dane u povijesti našeg kluba i bh. nogometa. Saznajte kako su nogometaši i stožer proživljavali europsku jesen, koji trenuci će im ostati posebno urezani i koje anegdote nose s putovanja po europskim metropolama.

Iako zbog prijelaznog roka nismo bili u mogućnosti uzeti izjave svih igrača, doprinos povijesnom uspjehu je zajednički! _ saopšteno je iz Zrinjskog.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *