Navijači Hajduka iz Hercegovine donirali vrijedan medicinski aparat za mostarsku pedijatriju

Predstavnici Društva prijatelja Hajduka Mostar uručili su u srijedu vrijednu donaciju na Klinici za dječje bolesti Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar, a riječ je o medicinskom aparatu za purifikacijske metode krvi i CRRT (Prismaflex) vrijednom 46.607,23 marke.

“Nabavom ovog uređaja, koliko mi je poznato, vodeća smo pedijatrijska klinika u BiH kada je u pitanju opremljenost za usluge dijalize kod djece. Osigurat će bolje uvjete liječenja pedijatrijskim pacijentima”, istaknula je predstojnica navedene klinike Marija Novaković Bošnjak, priopćeno je iz SKB-a Mostar.

Predstavnici Društva prijatelja Hajduka iz Mostara također su iskazali zadovoljstvo realizacijom ove humanitarne akcije uz nadu kako će aparat doprinijeti liječenju malih pacijenata.

“Ovim putem želimo zahvaliti svima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji Bile noći’ održane 12. veljače, tijekom koje je i prikupljen najveći dio sredstava za kupnju ovog uređaja”, istaknuli su uz poruku kluba navijača: “Prkos moćnome, zaštita slabome!”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *