Policija nakon snimka pronašla bahatog vozača iz Mostara

Nakon što je snimka objavljena u lokalnim medijima i na društvenim mrežama, kako je priopćeno, policijski službenici putem nadzornih kamera locirali su vozilo i vozača.

Pripadnici MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije pronašao je i kaznio vozača automobila koji je 27. veljače u mostarskom naselju Vrapčići pretjecao više automobila na nedozvoljenom mjestu.

Nakon što je snimka objavljena u lokalnim medijima i na društvenim mrežama, kako je priopćeno, policijski službenici putem nadzornih kamera locirali su vozilo i vozača. ”Nakon što su vozaču predočeni svi dokazi kojima su raspolagali policijski službenici, isti je u potpunosti priznao počinjenje prometnih prekršaja i iskazao kajanje zbog svega, te je sankcioniran prekršajnim nalogom”, priopćio je MUP HNŽ-a.

Navodi se kako je analizom snimki s nadzornih kamera utvrđeno da je vozač A.Š. (1994) vozilo Passat u ranim jutarnjim satima na dionici magistralnog puta M-17 u naseljenom mjestu Vrapčići, upravljao spomenutim vozilom, pri tome čineći više prekršaja iz oblasti Zakona o osnovama sigurnosti prometa na cestama u BiH.

( Bljesak info )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *