Rođeni potvrdili sjajnu vijest: Fudbaler Veleža se nakon duge pauze vratio treninzima

Velež se oglasio putem svoje zvanične stranice i potvrdio je sjajnu vijest

FK Velež danas je putem svoje zvanične stranice potvrdio sjajnu vijest, a radi se o tome da se Dino Hasanović nakon duge pauze vratio treninzima.

Hasanović je neugodnu povredu zadobio protiv Tuzla Cityja početkom prošle godine, te je zbog toga bio primoran da ode na čak dvije operacije.

Nakon što je prošao proces oporavka, Hasanović se sredinom sedmice priključio ostatku ekipe, pa je u laganijem intenzitetu individualno odradio svoj prvi trening.

Tim povodom su se oglasili i Rođeni, koji su poručili kako je sada pred Hasanovićem period koji će iziskivati mnogo strpljenja.

– Svakako, iako se radilo o tek prvom treningu nakon dugog odsustva, upravo taj trenutak predstavljao je izuzetno važan korak u njegovom sigurni smo uspješnom procesu oporavka.

Pred Dinom Hasanovićem je period koji će iziskivati mnogo strpljenja, ali poznajući njegovu energiju, pozitivan stav i radnu disciplinu, uopšte ne sumnjamo da će, naravno uz konstantan stručni nadzor i doziranje intenziteta treninga, u konačnici uspješno prebroditi i ovu prepreku i vratiti se još bolji i spremniji nego ikada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *