Sjajni Feđa Dudić potpisao novi ugovor u Radničkom nakon odličnih partija i izlaska u Evropu

Poslije sjajne sezone u kojoj je sa posljednje pozicije, FK Radnički Kragujevac odveo u Evropu, bh. stručnjak na klupi tima iz Srbije dobio je novi ugovor.

“Sa velikim zadovoljstvom obavještavamo sportsku javnost da je danas naš klub ozvaničio produžetak saradnje sa šefom stručnog štaba Feđom Dudićem. Sjajni strateg, pod čijom komandom su ‘crveni’ izborili dugo očekivani plasman u Evropu, što ujedno predstavlja i najveći uspjeh kluba u 101-godišnjoj istoriji postojanja, produžio je saradnju na još godinu dana i predvodiće naše tima u narednoj sezoni, u kojoj ga čekaju izazovi na čak tri fronta”, naveli su iz Radničkog.

Pored domaćeg prvenstva i Kupa Srbije, Radnički će učestvovati i u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu, gdje će po prvi put imati priliku da predstavljaju Srbiju u takmičenju pod pokroviteljstvom UEFA-e.

“Napomenimo i da je stručni štab ostao isti i da će ga, uz Dudića, činiti njegovi najbliži saradnici Adnan Jahić i Miroslav Stakić, trener golmana Dejan Jeličić i analitičar Lazar Savić, kojima će se pridružiti i novi kondicioni trener Jasmin Trnovac”, naveli su Kragujevčani

Dudić štab i igrači nakon utakmice sa Partizanom otišli su na zasluženi odmor, a ponovo će se okupiti 17. juna kada počinju pripreme za novu sezonu.”

“Nove pobjede sa Feđom na klupi”, napisali su na klupskoj stranici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *