SKANDALOZNO: Za rušilački pohod Ultrasa gradonačelnik Kordić pokušava okriviti zaštitara

Nakon utakmice između Zrinjskog i Veleža u teren su uletili navijači Zrinjskog popularni Ultrasi a gradonačelnik Mostara se oglasio i optužio zaštitara za nerede i na neki način upad Ultrasa u teren pokušao minimizirati:

Čestitam momčadima na poštenom nadmetanju i fer igri. Pokazali ste kako se bori za svoj dres i na kraju utakmice boljem stisne ruka. @hsk.zrinjski je danas pobjedio pa njima posebne čestitke. 

Doista dečki nam svima trebaju biti primjer, treba se pošteno natjecati na svakom terenu, odigrati najbolje sto znaš i pošteno priznati kada je netko bolji. 

Žalosno je kada pojedinci, nažalost i mi iz svijeta politike, koje su naši sugrađani birali da budu odgovorni i primjer ponašanja radimo protivno svim njihovim očekivanjima. Apeliram na sve da razmišljaju o svakoj izgovorenoj riječi, ponašanju i slanju poruka u javni prostor. 

Nikada i nikome neće donijeti ništa dobro kada se jedan huliganski napad naziva herojskim činom, a drugi napadom na povratnike. Svi mi imamo odgovornost za ovu djecu i suživot. Budimo svi odgovorniji i pošteniji. Današnji incident izazvalo je neodgovorno ponašanje jednoga od djelatnika zaštitarske službe i na sreću sve se brzo smirilo. Očekujemo sankcioniranje takvih pojedinaca. 

Neka nam sport bude primjer kako se poštenim radom i odricanjem ostvaruju veliki rezultati i grade vrijednosti. ” napisao je Kordić na društvenoj mreži Facebook.

Podsjetimo da su Ultrasi oštetili i štand Udruge za Down sindrom i tom prilikom jednog člana povrijedili .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *