Šok u Mostaru: Željko Petrović više nije trener Zrinjskog

Iz Mostara je stigla poprilično iznenađujuća vijest, Željko Petrović više nije trener Zrinjskog!

Ovu vijest potvrdili su na zvaničnim stranicama osvajača Kupa Bosne i Hercegovine.

Crnogorski stručnjak je imao veoma uspješnu polusezonu na klupi Plemića, a s tim ova vijest stiže i kao veliko iznenađenje. Ipak, iz Zrinjskog ističu kako je nakon današnjeg razgovora sa Petrovićem uz sve okolnosti postignut dogovor o prijateljskom rastanku.

“Odluka o prijedlogu za sporazumnim raskidom ugovora nije bila lagana, ali s obzirom na veliku odgovornost koju ima uprava, tu odluku ipak smatramo ispravnom. Petrović je trener s velikim renomeom i sretni smo što je prije šest mjeseci pristao biti naš trener, a ostvareni rezultati i osvojeni Kup su najbolji pokazatelj da smo tada donijeli ispravnu odluku o njegovom angažmanu. Ispred nas je još jedna sezona u koju ulazimo s velikim očekivanjima i ambicijama, a s obzirom na renome Petrovića i mogućnost odlaska u neki inozemni klub i prije naših evropskih utakmica, morali smo se okrenuti rješenju koje smatramo jednako dobrim, a koje nam istovremeno jamči kontinuitet u radu”, rekao je predsjednik uprave Denis Lasić

Novi šef stručnog štaba Zrinjskog bit će Mario Ivanković koji će danas okupiti ekipu i odraditi prvi trening na početku priprema.

Petrović je na klupi Zrinjskog proveo 22 utakmice, a upisao je 18 pobjeda, tri remija i jedan poraz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *